Kompletny układ przygotowania, załadunku, pakowania i kontroli jakości porcji mięs świeżych
Linia składa się z :

  • rozładunkowych stołów obrotowych,
  • przenośników obróbkowych,
  • przenośników podawczych do pakowaczki.
  • za pakowaczką układ rozdzielania porcji,
  • detektory metali,
  • wagi etykietujące
  • stanowiska pakowania zbiorczego.
Kompletny układ przygotowania, załadunku, pakowania i kontroli jakości porcji mięs świeżych
Kompletny układ przygotowania, załadunku, pakowania i kontroli jakości porcji mięs świeżych
Kompletny układ przygotowania, załadunku, pakowania i kontroli jakości porcji mięs świeżych
Kompletny układ przygotowania, załadunku, pakowania i kontroli jakości porcji mięs świeżych

 

Kompletny układ przygotowania, załadunku, pakowania i kontroli jakości porcji mięs świeżych